549,00 

Ilmainen toimitus
Kysy saatavuus

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): SH-4D Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

SH-4d syntikka/äänimoduli – retroa tulevaisuutta

Kompakti pöytämallinen syntikka, jossa 11 OSC Model-mallia, ammattiluokan välineet soundien tekemiseen, kätevä workflow, multitimbraali pattern-sekvensseri, laaja efektivalikoima ja muuta.

Tämä on SH-4d -syntikka, pöytämallinen tehopakkaus. Sen käyttöliittymä on käteen sopiva ja siinä on monipuolisia synteesityökaluja, joilla saat rakennettua eilisen, tämän päivän ja huomisen soundeja. Luo spontaaneja musikaalisia hetkiä 11 OSC Model-mallilla, multitimbraalilla pattern-sekvensserillä, laajalla efektikattauksella ja runsaalla polyfonialla. Ladatulla paneelilla, dynaamisilla ohjaimilla, motion-äänityksellä ja muilla saat rakennettua muuntuvia soundeja ja sävellyksiä ideoiden syntyvauhdilla. Yhtä hyvin studioon, lavalle kuin matkustukseen sopiva SH-4d on uskomattoman joustava syntikka, joka päästää inspiraation laukalle heti kun kytket sen päälle.

Kohokohdat:

 • Kompakti pöytämallinen syntikka, ammattiluokan välineet soundien tekemiseen, kätevä workflow sekä pattern-sekvensseri
 • 11 OSC Model-mallia kattaa kaiken analogisista vintage- ja klassisista PCM-soundeista kehityksen aallonharjalla ratsastaviin digitaalitekstuureihin
 • OSC Model-malleissa mukana uusi SH-4d natiivi äänilähde, Wavetable, Cross FM, JUNO-106, SH-101 ja muita
 • Neljä itsenäistä syntikkaosaa sekä oma rytmiosa, jopa 60 ääntä polyfoniaa* yhteensä
 • Rhythm-osa, jossa valittavat aaltomuodot, tehokkkaat syntikkaohjaimet, mahdollisuus kerrostamiseen ja muuhun yksittäisten instrumenttikohtaisten soundien tekemiseen
 • Täyteen ladattu etupaneeli, suora pääsy parametreihin 32 säätimellä, neljällä liu’ulla sekä massiivisella näppäinvalikoimalla
 • Ylimmän tason käyttöliittymän workflow uudelleenkonfiguroi LCD:n ja paneeliohjaimet OSC-mallille tai performance-tilalle. Näin valikkosurfaus minimoituu ja luominen pysyy jouhevana
 • Omat Filter-, Amplifier- ja LFO-osat kattavin ohjaimin
 • Edistynyt Matrix eri asetettavien parametrien modulointiin
 • Näppäinkoskettimisto, yli kahden oktaavin alue itsenäiseen musiikin tekemiseen
 • Multitimbraali sekvensseri, jossa 128 patternia, reaaliaikainen äänitys, kaksi step-syöttötapaa sekä motion-äänitys
 • Todennäköisyys sekä nuottikohtaiset aliaskel-asetukset soundi- ja rytmiosille pattern-sekvensseissä
 • Ainutlaatuinen D-Motion ja Visual Arpeggio esiintymisen aikaisiin tehosteisiin fyysisesti SH-4d:tä liikuttamalla
 • Laaja prosessointivalikoima; MFX jokaiselle Tonelle sekä globaali MFX, kaiku, viive, chorus ja muita
 • USB-C audio/MIDI interface sekä 5-pin MIDI I/O
 • Kellotulo modulaarisyntikoiden ja muiden Roland-laitteiden tehdistamiseen
 • 6.3 mm:n stereolähtö sekä kuulokeliitin
 • 3.5 mm:n stereotulo audiolle muiden syntikoiden kuten AIRA Compact- ja Roland Boutique-instrumenttien kytkentöihin
 • Liikutteluun sopiva tukeva muoto, virta paristoista tai USB-C:stä

*Polyfonian maksimi riippuu OSC Model:in voice-asetuksista ja ääniosan kuormasta 

Kannettava unelmalaite

SH-4d on uudenlainen Rolandin SH-syntikka, joka katalysoi luovuutta joka käänteessä Säädä säätimiä ja liikuta liukuja niin saat sointeja, tekstuureita ja ideoita, jotka pitävät sinut vauhdissa tunnista toiseen. Liikuteltavan, paristoista virtaa saavan muodon ansiosta saat kehitettyä uskomatonta musiikkia koska tahansa, missä tahansa.

Kaikki mallit samassa laatikossa

Yksitoista OSC-mallia antavat monipuolisen soundien tekemiseen tarvittavan arsenaalin käyttöösi analogisista vintage-syntikoista ja PCM-pohjaisista soundeista tuoreista tuoreimpiin digitaalisiin tekstuureihin. Mukana on myös monipuolinen rumpusyntikka, jonka rikkailla soinninmuokkausmahdollisuuksilla saat luotua omia settejäsi alusta alkaen.

Klassikot.

Legendaaristen Roland SH-syntikoiden inspiroimalla uudella SH-4d -mallilla saat rakennettua paksuja analogistyylisiä vintagesoundeja maksimissaan neljällä eri aaltomuodolla.  Voit myös valita SH-3D Model:in, joka vaihtaa ylimääräisen LFO:n neljänteen osaan. Jammattavalla Chord Model:illa saat rakennettua monimuotoisia sointuvaihdoksia yksittäisillä sävelillä ja yksinkertaisilla liukusäätimien liikkeillä. 

Tulevaisuus.

Työstä rapeita moderneja tekstuureja kahden operaattorin Cross FM-mallilla. Kehitä kompleksisia morfaavia sointeja tehokkaalla Wavetable-mallilla. Tai käytä Drawing-mallia ja suunnittele omat aaltomuotosi ja rakenna soundeja, joita ei olla koskaan aiemmin kuultu.

Moduloituna.

Muotoile uljaita metallisia tekstuureja Ring-mallilla, joka tarjoaa monipuolista soundinmuokkausta crossfade-parametreilla, aaltomuodoilla, virityksellä ja muilla. Sync-mallilla on helppo tehdä oskillaattorisynkkasoundeja, joiden harmoninen rikkaus muuntuu. Tehokkas envelope-ohjaus kruunaa soundit.

Perinteet.

SH-4d:n mukana tulee luonnollisesti myös valikoima vaikuttavia sointeja Rolandin historiallisesta menneisyydestä. Luo klassisia analogimakuja SH-101:n ja JUNO-106:n autenttisilla malleilla. Ja ankkuroi raitasi PCM-mallilla ja sen laajalla samplepohjaisten soundien valikoimalla historiallisesta kirjastostamme.

Rytmi.

Erillisessä rytmiosassa on 49 valmista settiä ja 64 paikkaa omien settiesi tallentamiseen. Saat 26 instrumenttia yhteen settiin, jokaisessa instrumentissa voi olla kaksi kerrostettua aaltomuotoa, omat EQ:t sekä joukko synteesityökaluja soundien hiomiseen täydellisiksi.

Sointien tutkimusmatkailija.

SH-4d:ssä on kaikki, mitä tarvitset ammattitasoiseen soundien tekemiseen. Heti valmiit ohjaimet sekä fiksu, dynaaminen käyttöliittymä, joka mahdollistaa mielikuvituksen nopeudella työskentelyn.

Paneelin täydeltä ohjaimia.

Työstä soundeja ja elä hetkessä hyödyntäen 32 säädintä, neljää liukua sekä massiivista monitoimisten näppäinten valikoimaa. LCD, liu’ut sekä näppäimet muuttavat automaattisesti toimintojaan seuraten valittua tilaa. Näin luovaa toimintaa hidastavat valikkoseikkailut pysyvät minimissään.

Tartu kiinni ja säädä syntikkaohjaimilla.

Olitpa tekemässä soundeja tai rakentamassa patterneja, Filter-, Amp- ja LFO-osat ovat aina valmiina muokkaamaan työn alla olevaa osuutta. Uudelleen kehitetyllä multi-mode ladder-suotimella ja sen vuorovaikutteisilla Drive- ja Resonance-parametreilla sekä täydellä envelope-ohjauksella ja itsenäisellä ylipäästösuotimella saat mistä tahansa soundista tiukemman välittömästi.  Amp-osassa on ADSR sekä nopea tasonsäätö, monipuolisessa LFO-osassa käytössäsi on lukuisa valikoima aaltomuototyyppejä, fade, suodin, vire ja muuta.

Rakenna soundeja nopeasti

Dynaamisessa OSC-osassa tärkeimmät luovat parametrit ovat helposti käsillä. Muokkaa soundeja alusta pitäen aloittamalla puhtaalta pohjalta. Tai valitse eri Model:eille preset ja user tonekirjastoista sopivat asetukset ja aloita säätäminen siitä.

Matrix kutsuu

Tehokkaalla Matrix-osalla saat käytettyä LFO:ita, envelopeja tai ulkoisia MIDI-lähteitä Model-parametrien modulointiin. Tee asetuksia helposti tarttumalla säätimiin ja sukella yksityiskohtaisiin asetuksiin intuitiivisen valikkorakennelman kautta. 

Musiikkia, joka liikuttaa

Yksi SH-4d:n monista erikoisuuksista on sen sisäänrakennettu liiketunnistin, jonka ansiosta voit ottaa syntikasta kiinni ja muokata soundeja soiton aikaisilla fyysisillä liikkeillä. Käytä D-Motion:ia kahden asetettavan parametrin ohjaamiseen X/Y-akselilla. Tai käytä ainutlaatuista Visual Arpeggiota nuottipatternien muokkaamiseen hauskojen interaktiivisten näyttöjen avulla.

Multitimbraaleja sekvenssejä

SH-4d:n sekvensseri on aina käsillä valmiina muuttamaan soundi-ideasi kompakteiksi loopeiksi tai laajemmiksi sävellyksiksi. Kosketuksella toimiva käyttöliittymä toimii yhdessä soundisäätöjen kanssa, näin löydät helposti uusia sointeja ja tekstuureja patternien soidessa. Jopa 60 äänen polyfonian ansiota sinulla on riittävästi tehoa toteuttaaksesi kokonaisia musikaalisia ideoita ilman muita laitteita.

Inspiraatiokone.

SH-4d:ssä on neljän syntikkaosan ja erillisen rytmiosan nopea Roland-sekvensseri. Käytä kahta eri step-äänitystilaa jopa kahdeksan askelkohtaisen nuotin syöttämiseen tai reaaliaikaista tilaa soittosi tallentamiseen lennossa. Hienosäädä nuottien velocitya ja muita asetuksia yksityiskohtaisella listaeditorilla. Ja manipuloi patterneja reverse/random-toistoilla, muuttamalla ensimmäistä/viimeistä askelta sekä muilla tehokkailla muokkaustoimilla.

Miksaa ja mykistä

Pattern-tilassa SH-4d:n OSC-osa sekä LCD muuntuvat mikseriksi, jolla saat hienosäädettyä tasoja ja sovitusta tilanteen mukaan. Kontrolloi osien äänenvoimakkuuksia, mykistyksiä ja panorointeja. Näet myös efektisyöttöjen tasot yhdellä silmäyksellä. Kun et ole Pattern-tilassa, saat mykistettyä osia ja yksittäisiä pattern-askelia tai kytkettyä ne soimaan nopeilla näppäinten painalluksilla.

Motion-äänitystä

Siirry reaaliäänitystilaan ja saat näppäinten ja liukujen liikkeet talteen halutessasi. Liikkeiden tarkennuksia voit tehdä joko äänittämällä uudelleen tai lista-editorissa. Jos haluat aloittaa alusta, saat helposti poistettua patternin motion-datan yhdellä komennolla.

Välineitä yllätyksiin

SH-4d:ssä on runsaasti lisätapoja, joilla voit uuttaa teoksiisi väriä ja yksityiskohtia. Aseta askelkohtaisesti todennäköisyyksien määrää ja saat ennustamattomia muutoksia, aliaskelilla lisäät flameja ja nopeita ryöppyjä. Visual Arpeggio-ominaisuuden lisäksi käytössäsi on perinteinen arpeggiaattori, jolla saat talteen liikkuvia sävelyhdistelmiä äänittäessäsi.

Massiivisia efektejä

SH-4d on täynnä tunnettuja Roland-efektejä, joilla voit kuorruttaa, kohottaa, rouhentaa tai vääntää soundeja ja patterneja. Kohdistettuja ohjaimia ja dynaamisia valikkoja käyttäen saat nopeasti käytettyä efektityyppejä, säädettyä parametrejä, asetettua syöttöjen tasoja ja muuta luomisen ja soiton lomassa.

MFX:iä tappiin

Jokaisella sekvensseriosalla on oma MFX-prosessorinsa, joissa on 95 efektityyppiä tutkittavaksi. Filttereistä, säröistä ja lo-fi -efekteistä viiveisiin, pitch shiftereihin, phasereihin, flangereihin ja kuuluisaan JUNO chorukseen; löydät varmasti tarvitsemasi, oli tyyli mikä tahansa.

Globaalia väriä

SH-4d:ssä on yhteinen chorus, viive ja kaiku osakohtaisin syötöin sekä ylimmän tason näppäimet nopeisiin päälle/pois-kytkentöihin. Käytössäsi on myös pattern-lähdön MFX-prosessori sekä järjestelmä-EQ ja kompressori koko miksauksen hienosäätöön.

Pidä flow paikasta riippumatta

SH-4d:n kätevästi liikuteltavaan pakettiin on mahdutettu runsaasti monipuolisuutta, joka mahdollistaa luovan toiminnan paikassa kuin paikassa.

Kutsu ystävät

SH-4d loistaa soundimodulina ja kontrollerina laajemmassa hardware-kattauksessa. Perinteisillä MIDI-liittimillä varustettu MIDI I/O, erillinen kellotulo sekä 3.5 mm:n stereotulo audiolle, jota voit käyttää AIRA Compact-, Roland Boutique- tai muun ulkoisen instrumentin kytkentään.

Voimallinen tuotantopartneri

Integroidun USB-C audio/MIDI interfacen avulla saat äänitettyä 12 erillistä audiokanavaa suoraan audio-ohjelmaasi. Ensisijaiset paneelisäätimet, D-Motion sekä Visual Arpeggio lähettävät myös CC-viestejä ja niiden avulla saat käytettyä SH-4d:tä täysiverisenä softa-instrumenttien ja MIDI-laitteiden ohjaimena.

Mobiili synteesistudiosi

SH-4d toimii normaalilla USB-C -puhelinlaturilla. AA-paristoilla saat käyttöaikaa jopa neljä tuntia. Tukeva, ota mukaan ja käy-muotoilu mahdollistaa pysähtymättömän luomisen, olitpa sitten studiolla, tien päällä tai kotioloissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROLAND SH-4D DESKTOP SYNTHESIZER/SOUND MODULE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *