Uutuus!

4 190,00 

Ilmainen toimitus
Ennakkotilaus

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): FANTOM-6EX Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

FANTOM EX – FANTOM vahvistettuna

Esittelyssä FANTOM EX, potentiaaliltaan planeetan luovin kosketinsoitin. FANTOM-tarinan uusin luku lataa Rolandin eturivin syntikkaan seuraavan tason ominaisuudet. Tarjolla on useita edistyneitä äänilähteitä, parannetut säveltämisen ja livesoiton välineet sekä ylivoimainen soitettavuus.

Perusominaisuudet:

 • Rolandin eturivin syntikkasarja, päivitettynä ja parannettuna uusimmilla teknologioilla
 • Vapaaseen luovuuteen suunniteltu tehokas ja intuitiivinen käyttöliittymä
 • Sävellä ja soita Rolandin edistyneimmillä äänilähteillä: ACB, ZEN-Core, V-Piano, SuperNATURAL, Virtual ToneWheel ja muut
 • Yli 7000 sisäistä soundia Rolandin historiallisesta kirjastosta
 • JUPITER-8, SH-101 ja JX-3P ACB-laajennukset
 • n/zyme, JD-800, JUNO-106, JUPITER-8, JX-8P ja SH-101 Model Expansion -laajennukset
 • V-Piano-äänilähde päivitetyllä UI:lla sekä esiasennetulla German Concert V-Piano Expansion 01 -laajennuksella
 • SuperNATURAL piano -äänilähteet sekä esiasennettu SuperNATURAL Acoustic Piano 3 Expansion -laajennus
 • Roland VK-sarjasta perityt Virtual ToneWheel -urut
 • Massiivinen efektikirjasto, mukana uudet studioluokan Shimmer Reverb – ja Modulation Reverb -kaiut
 • Master FX -prosessori parannettuna, käyttövalmiit Mastering Comp- ja Mastering EQ -preset-asetukset sekä päivitetty UI
 • Stereo vocoder, 32 kaistaa
 • Ammattiluokan sekvenssivälineet, klippipohjainen työnkulku, TR-REC-stepsekvensseri, pianorulla editointi ja muuta
 • Edistynyttä samplausta, one-shot-toisto, vireinen koskettimistoasettelu sekä multisample-tuki
 • Suurikokoinen värillinen kosketusnäyttö sekä ergonominen paneeliasettelu, jossa suuri joukko näppäimiä, liukuja ja säätimiä
 • 16 RGB-padia soundien, samplejen ja klippien triggaukseen
 • Kattavat liitännät; monikanavainen audio I/O, MIDI I/O, kahdet CV/gate-lähdöt, USB ja muuta
 • 16×3 audio/MIDI USB interface
 • Omat ohjaustilat audio-ohjelmille; Ableton Live, Logic Pro, MainStage, Cubase ja Studio One
 • Laajenna luovaa skaalaasi Roland Cloudista löytyvillä ZEN-Core Sound Pack- ja Wave Expansion -laajennuksilla
 • FANTOM EX Upgrade -päivitys alkuperäisen FANTOM:in omistajille Roland Cloud:issa

Valitse sinulle sopiva FANTOM EX

Jokaisessa FANTOM EX -mallissa on samat sisäiset ominaisuudet, paneelit ja liitännät. Ainoat erot ovat koskettimisto, koko ja paino:

 • FANTOM 8 EX – ylimmän tason FANTOM EX -malli, 88 vasarakosketinta
 • FANTOM 7 EX – keskitason malli, 76 syntikkakosketinta
 • FANTOM 6 EX – kompaktein FANTOM EX, 61 syntikkakosketinta

Paras luova keskus kehittyy

FANTOM EX:ssä on kaikki tunnustetun edeltäjänsä ominaisuudet ja paljon lisää. Tämä hienostuneimmilla teknologioillamme päivitetty vankka alusta antaa käyttöösi täydellisen luovan ekosysteemin ammattiluokan soundien ja sekvenssien tekemiseen sekä livesoittoon.

Äänilähteitä joka lähtöön

FANTOM EX:ssä on laajin hardware-instrumentista löytyvä ensiluokkaisten äänilähteiden valikoima. ACB, ZEN-Core, V-Piano, SuperNATURAL ja muut Roland- teknologiat antavat luovuudelle jatkuvaa kipinää tarjoten ilmeikkäitä ja inspiroivia soundeja kaikkiin musiikkityyleihin.

Luo ilman rajoituksia

FANTOM EX on suunniteltu keskeytymättömään luomiseen, sen erittäin joustava arkkitehtuuri mahdollistaa musikaalisten ideoiden toteuttamisen sekunneissa. Yhdistä vapaasti sisäisiä äänilähteitä klassisten soundien, ainutlaatuisten sointien sekä kompleksisten ääniyhdistelmien luomisessa. Tutki joustavia sävellysvälineitä ja ota erilaisia, täydellisiä luovia ympäristöjä käyttöön yhdellä kosketuksella. Tee enemmän hyödyntämällä johtavien audio-ohjelmien integroituja ohjaustiloja. Ja mene vielä pidemmälle Roland Cloudista löytyvällä valtavalla ensiluokkaisten soundien valikoimalla.

Kaikki, heti

FANTOM EX tuottaa tarvitsemasi tehon silloin kuin sitä tarvitset, näin sinun ei koskaan tarvitse tehdä kompromisseja musiikillisen visiosi suhteen. Ytimessä toimivat custom-prosessorit toimivat varmasti ja tarkasti jättäen tehovaraa, ne varmistavat että polyfoniaa on tarpeeksi ja siirtymät ovat saumattomia täyden patch remain -toiminnon ansiosta. Käytössä on kymmeniä samanaikaisia efektejä, mukana on uusia studioluokan kaikuja sekä päivitetty Master FX yleissoundin muovaamiseen. Ilmeikäs analogisuodin on myös käytettävissä, sillä on helppo uuttaa sointeihin lisää lämpöä ja reunaa.

Täysi kontrolli

Muovaa soundeja heti ja sävellä vaivattomasti hyödyntäen käyttäjäystävällisen, ergonomisen paneelin lukuisia näppäimiä, säätimiä ja liukuja. Uppoudu upean värillisen kosketusnäytön näkymään, joka muuttuu dynaamisesti tukien tekeillä olevaa toimintaa. Muokkaa näkymää lukemalla omia kuvia ruudunsäästäjäksi ja aloitusnäkymäksi.

Uusia äänen ulottuvuuksia

FANTOM EX antaa tyylijeja määrittävän, kolossaalisen Roland-soundikirjaston käyttöösi. Luo, sävellä ja soita hyödyntäen yli 7000 sisäisen soundin valikoimaa sekä laajaa, tehokasta synteesimuokkainten välineistöä.

Edistynyttä Analog Circuit Behavior -toimintaa

Rolandin Analog Circuit Behavior (ACB) herättää autenttisen analogisen sointikokemuksen eloon digitaalisessa ympäristössä luoden tarkasti uudelleen analogisen piiristön ja niiden interaktiiviset vuorovaikutukset komponenttitasolla. FANTOM EX:ssä on kolme ACB-instrumenttia, joihin on integroitu kaikki viimeisimmät edistysaskeleet, mukaan lukien Circuit Mod- ja Condition-toiminnot, joilla saat säädettyä eri asteista vintage-luonnetta soundeihin.

 • JUPITER-8 ACB Expansion: Vuonna 1981 julkaistu JUPITER-8 on yksi kaikkien aikojen ylistetyimmistä ja halutuimmista polysyntikoista. JUPITER-8 ACB Expansion-laajennuksella saat täydellisen vintage-ikonin FANTOM EX:n sisään.
 • SH-101 ACB Expansion: SH-101 ACB Expansion -laajennus FANTOM EX:lle on kuuluisan vm. 1982 Roland SH-101:n äärimmäisen yksityiskohtainen sointireplika. Tämä kyvykäs monosyntikka jatkaa elektronisten musiikkityylien muokkaamista ja inspiroimista ympäri maailman.
 • JX-3P ACB Expansion: Vuonna 1083 merkkipaalu JX-3P avasi uuden, virtaviivaisen ulkomuodon, soundien helpon käyttöönoton ja digitaalisesti ohjattujen analogioskillaattoreiden tuottaman vakaan vireen aikakauden. Täysin alkuperäisen soundin kanssa vaihtokelpoinen JX-3P ACB Expansion tuo underground-klassikon FANTOM EX -työnkulkuun

JUPITER-8 ja SH-101 ACB Expansion -laajennukset ovat valmiiksi asennetut. JX-3P on ilmainen Roland Cloud-lataus FANTOM EX:n omistajille sekä alkuperäisien FANTOM-mallien FANTOM EX Upgrade-päivityksen hankkineille.

ZEN-Coren voimaa

Joustava ja laajennettava ZEN-Core Synthesis System hyödyntää vuosikymmenien Roland R&D:tä tuottaen laajan valikoiman elektronisia, akustisia ja hybridisoundeja. Rakenna vivahteikkaita ja ilmeikkäitä soundeja jopa neljällä partialilla, joissa jokaisessa on itsenäinen oskillaattori, filtteri, vahvistin, kaksi LFO:ta sekä efektit. Saat käytettyä jopa 16 soundia Scene:ssä ja näin rakennettua monimuotoisia jakoja, kerroksia ja sekvensoituja osia.

Model Expansion -laajennukset

Model Expansion -laajennukset antavat sinulle ennen näkemättömän pääsyn harvinaisiin ja haluttuihin klassikoihin sekä huomisen malleihin. Rolandin historialliset ja alati kehittyvät syntetisaattorit ovat käytössäsi. FANTOM EX:ssä tulee kuusi valmiiksi ladattua Model Expansion -laajennusta monipuolisen ZEN-Core -järjestelmän vauhdittamana.

 • n/zyme Model Expansion -laajennus: n/zyme on läpikotaisin moderni instrumentti, jossa on kokonaan uusi, FANTOM-ympäristöön kehitetty syntikkaääniosa. Wavetable-oskillaattorien kerroksia, phase- ja shape-modulointeja, resonoivia filttereitä sekä kahta mielettömän tehokasta step-LFO:ta yhdistävä n/zyme on erittäin interaktiivinen musiikkityökalu, joka antaa kipinän loputtomiin luoviin tutkimusmatkoihin.
 • Vintage Model Expansion -laajennukset: Vintage-inspiroituihin JD-800, JUNO-106, JUPITER-8, JX-8P ja SH-101 Model Expansion -laajennuksiin on tallennettu legendaaristen Roland-instrumenttien olemus, niitä on edelleen parannettu lisäpolyfonialla sekä muilla moderneilla ominaisuuksilla tämän päivän tekijöille.

Maailmanluokan pianot

Monille kosketinsoittajille akustinen piano on tärkeä perusinstrumentti. FANTOM EX:n V-Piano- ja SuperNATURAL-teknologiat antavat käyttöösi erittäin ilmaisuvoimaisia pianoja, jotka eivät vain kuulosta oikeilta vaan myös tuntuvat oikeilta. V-Piano-käyttöliittymä on raikastettu parempaan työnkulkuun ja RD-2000:lle kehitetty German Concert V-Piano Expansion 01 on valmiiksi asennettu. SuperNATURAL:in varsinaiset akustiset ja sähköiset pianot ovat myös mukana sekä uusi SuperNATURAL Acoustic Piano 3 Expansion.

Tärkeät urut

Rolandin Virtual Tonewheel -ääniosa emuloi tarkasti vintage-urun äänenmuodostusprosessin. Mukana on useita tonewheel-tyyppejä sekä säädettävät perkussio, keyclick, vuoto ja muut tärkeät urkuäänen osat. Mukaan kuuluu myös upea rotary so. leslie-efekti ja sen säädettävä nopeus, jarru sekä putkisäröominaisuudet. Kosketusnäyttö, liukusäätimet, potikat sekä koskettimiston soittotuntuma säätyvät automaattisesti täydentämään autenttisen urkujen soittokokemuksen, ohjaukset ovat kätevästi esillä ja koskettimisto toimii klassisesti quick-fire-herkkyydellä.

Rajatonta inspiraatiota

Roland Cloudista löydät koko ajan kasvavan valikoiman ZEN-Core Sound Pack- ja Wave Expansion -laajennuksia tutkittavaksi. Tyylien ja soundien laajaa valikoimaa lisätään kuukausittain, näin musiikkisi kuulostaa aina tuoreelta.

Studiosi sydän

Saumattoman tietokone-integraation, tehokkaiden sävellysvälineiden sekä monipuolisen liitettävyytensä ansiosta FANTOM EX on valmis toimimaan tuotantojesi keskipisteenä.

Kattava integrointi audio-ohjelmiin

FANTOM EX sujahtaa vaivattomasti mihin tahansa tietokonepohjaiseen tuotantojärjestelmään. Käytössäsi on kosketusnäyttöohjaus ja omat tilat suosituille ohjelmille kuten Ableton Live, Logic Pro, MainStage, Cubase ja Studio One. Sisäänrakennetun 16×3 audio/MIDI USB interfacen avulla saat miksattua ja kerrostettua softasyntikoita hardware-soundien kanssa, lähetettyä sekvenssiosia tietokoneen raidoille, reititettyä audio-ohjelmalähteitä FANTOM EX:n efektien läpi ja paljon muuta.

Massiivista liitettävyyttä

FANTOM EX:n takapaneeliin saat kytkettyä lähes mitä tahansa. Kytke mikkejä ja instrumentteja XLR combo-liittimiin ja reititä soundeja ulkoisille laitteille kahdeksasta 6.3 mm:n lähdöstä. Käytä MIDI-laitteita ja ohjaa softasyntikoita suoraan kosketusnäytöltä. Ja ohjaa modulaarisia ja analogisia syntikoita kahdesta CV/gate-lähdöstä.

Samplaava työasema

FANTOM EX:llä voit samplata sisäisiä ja ulkoisia lähteitä, tai vaikka kumpaakin samaan aikaan. Samplaa suoraan omille padeille nopeaa triggaamista varten, tai koskettimistolle vireistä käyttöä varten. Tai rakenna yksityiskohtaisia multisampleja, joissa on jopa 352 samplea yhdessä instrumentissa. Voit myös käyttää sampleja ZEN-Core-soundin perustana ja viedä custom-soundien tekemisen uudelle tasolle.

Tehopakkaus säveltämiseen

FANTOM EX on monipuolinen sävellysalusta, joka on parhaimmillaan nopeassa luomistyössä. Rakenna sovituksia tuossa tuokiossa klippipohjaisella workflowlla. Triggaa soundeja, klippejä ja patterneja 16 RGB-padilla. Sävellä klassisella TR-REC-tyyliselle step sekvensserillä, tai nappaa soundeja reaaliajassa. Hienosäädä raitoja suurikokoisesta kosketusnäytöstä ja editoi intuitiivisella pianorullalla.

Roland-efektien universumi

Korkealaatuinen efektiprosessointi on tärkeä osa ammattitason soundeja tehtäessä ja musiikintuotannoissa. FANTOM EX:ään on pakattu valtavasta Roland-kirjastosta löytyvillä tarpeellisilla efekteillä, ne ovat valmiita lisäämään osiisi väriä, avaruutta ja syvyyttä. Uudet Shimmer Reverb ja Modulation Reverb -algoritmit tarjoavat laadukasta sointia, joka ei häviä hienoimmillekaan erillisprosessoreille. Mukana on myös Master FX -prosessori ja siinä käyttövalmiita preset-pohjia, joiden avulla saavutat nopeammin tuloksia sekä päivitetyt Mastering Comp- ja Mastering EQ -osien graafiset käyttöliittymät .

Rajatonta ilmaisua

Yhdessä tunnetun syntikkasuunnittelija Axel Hartmanin kanssa kehitetyt FANTOM EX:n rauta ja käyttöliittymä ovat rakennetut tukemaan luovia pyrkimyksiäsi vapaasti kulkevalla toiminnalla ja lyömättömällä soitettavuudella.

Huippuluokan koskettimisto

Jokaisessa FANTOM EX -mallissa on huippuluokan koskettimisto ja aftertouch. FANTOM 8 EX antaa käyttöösi parhaan painotetun soittokokemuksen 88 hammer-action koskettimella, 61 koskettimen FANTOM 6 EX ja 76 koskettimen FANTOM 7 EX -syntikoissa on puolipainotettu syntikkakoskettimisto. Rolandin vuosikymmenien kehitystiedon avulla tarkkaan rakennetut, inspiroivat koskettimistot ovat ilmaisuvoimaltaan ja soitettavuudeltaan ylivoimaisia.

Lyömätöntä luovaa ohjausta

Säätimiä ja liukuja on riittävästi intuitiiviseen ja välittömään ohjaukseen, suuren resoluution säätöpyörällä saat säädöt tarkoiksi ja sweepit todella pehmeiksi. Itsenäisessä syntikan ohjausosassa on oskillaattorin, filtterin ja envelopejen ohjaimet, triggausta ja sekvensointia varten on myös lukuisa määrä näppäimiä ja padeja. Voit myös kytkeä mukaan jopa kolme USB MIDI -ohjainta työskentelyä helpottamaan.

Kestävä ja tanakka

FANTOM EX on rakennettu tarkkojen rakennusstandardien mukaisesti, aivan kuten huippuluokan Roland-instrumentilta sopii odottaakin. Tukevasta metallikehikosta huippuluokan komponentteihin ja liittimiin, tämä syntikka on valmis kestämään jatkuvan keikkailun ja matkustamisen rasitukset.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROLAND FANTOM 6 EX”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *