Alkuperäinen hinta oli: 929,00 €.Nykyinen hinta on: 888,00 €.

Ilmainen toimitus
Saatavilla n. 4 - 7 päivässä
Tuotetunnus (SKU): GAIA2 Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

Roland GAIA 2

Edistynyt syntikka, jossa wavetable- ja virtual analog -ääniyksiköt, intuitiivinen soundien tekotapa, ilmaisuvoimaiset ohjaimet, Model Expansion -tuki ja muuta.

GAIA 2 avaa oven inspiroidun soundien tekemisen päättymättömään kaikkeuteen. Tehokkaalla hybridiäänilähteellä varustettu soitin yhdistää wavetable- ja virtual analog -synteesin ja saat nopeasti opittua perusteet ennenkuin syöksyt kartoittamattomiin sointiavaruuksiin. Ystävällinen paneelin asettelu loogisesti näyttää synteesin kulun nopeuttaen soundien tekoa. Täysikokoiset koskettimet ovat erinomaisen soitettavat kun sen aika tulee.Sekvensserin ja Motional Padin avulla on täynnä dynaamista liikettä olevien, moniulotteisten soundien ja fraasien rakentaminen ja niiden lennossa muuttaminen helppoa. Löydä soundin ulottuvuudet GAIA 2:lla ja herätä kaikki musikaaliset visiosi eloon.

Perusominaisuudet:

 • Tehokas Roland-syntikka, edistyneet sointimahdollisuudetIntuitiivinen paneelin layout sekä käytännöllinen työnkulku tekevät synteesin oppimisesta ja soundien teosta helppoa
 • Parannettu hybridiäänilähde, jossa yksi wavetable- sekä kaksi virtual analog -oskillaattoria
 • Viehättävä alumiinipaneeli, joka on täynnä laadukkaita säätimiä ja liukuja
 • Vapaasti asetettavat modulaatioreititykset nopeaan soundien tekoon
 • Motional Pad reaaliaikaisen liikkeen ja ilmaisun lisäämiseksi soundeihin
 • Sekvensseri, reaaliaika- ja askel-äänitys vaihtoehdot
 • MFX-osa, jossa 53 eri efektityyppiä
 • Omat Chorus- ja Viive/Kaiku-osat, useita tyyppejä mm. JUNO Chorus-efektit, Shimmer-kaiku, Modulaatiokaiku jne
 • Informatiivinen suuren kontrastin OLED-näyttö
 • USB A-tyypin liitin USB-muistitikkua tai ulkoista USB MIDI -ohjainta varten
 • Class-compliant USB-C-liitin tietokoneiden ja mobiililaitteiden musiikkiohjelmien kanssa kommunikointiin
 • USB-C-liitin tukee myös AIRA Link:iä Roland AIRA -laitteiden kanssa kommunikointiin
 • Tuki Model Expansions -laajennuksille ja muulle Roland Cloud-sisällölle (SH-101 Model Expansion valmiiksi asennettuna)
 • Esikuuntele ja lataa langattomasti Model Expansion – ja Sound Pack -laajennuksia Roland Cloud Connectin kautta käyttäen WC-1 Wireless-sovitinta (lisävaruste)
 • Mukana virtalähde

Puhutko syntikkaa?

GAIA 2:n parannettu ääniyksikkö asettaa loppumattoman sointien tutkimuksen käyttöösi. Rakenna menneiden ja nykyisten syntikka-ikonien inspiroimia tuttuja soundeja. Sukella sitten ainutlaatuisiin phase- ja shape-modulointityökaluihin ja muotoile aivan uusia tekstuureja, joissa on perinteisten analogisyntikoiden tavoittamattomissa olevia kompleksisia yläsäveliä. Tarvitsetko jotain vielä rankempaa? Väännä siis multimode-suodinosan Drive-säädintä ja saat vielä enemmän reunaa ja voimaa. Mitä sitten halajatkaan–siisteistä vintagesyntikoita muistuttavista soundeista ärhäkkäisiin, pureviin soolosoundeihin tai scifi-maisemiin–GAIA 2 osaa sen.

Wavetable

Kaikkien meidän tuntemia ja rakastamia perusaaltomuotoja täydentävä GAIA 2:n wavetable-oskillaattori tuo mukanaan useita aaltomuotoja. Voit hyppiä tai morfata niiden välillä ja tehdä näin dramaattisia siirtymiä tai hitaasti kehittyviä tekstuureja. Wavetable-oskillaattorin lisääminen tuo vastakohtaisia tekstuureja mukaan johtaen ennakoimattomiin ja kiinnostaviin tuloksiin.

Virtual Analog

GAIA 2 antaa käyttöösi välineitä, joilla saat toisinnettua kaikkien aikojen kuuluisimpia analogisyntikkasoundeja–tai tehtyä kokonaan uusia, ennenkuulumattomia ääniä. Kaksi virtual analog -oskillaattoria tuottavat synteesin rakennusosia, joita hyödyntämällä saat loihdittua menneet klassikot täysin autenttisesti. Tai suuntaa päinvastaiseen suuntaan ja muotoile tulevaisuuden sointeja. Ajattele haluamaasi soundia ja tee siitä totta sopivasti säätämällä.

Kosketa soundia

GAIA 2:n looginen workflow tekee soundien luomisesta nopeaa, helppoa ja hauskaa. Paneelin asettelu siten, että yksi ohjain ohjaa yhtä toimintoa mahdollistaa nopean ohjelmoinnin ilman, että sinun tarvitsee turvautua luovuuden tappavaan valikkoseikkailuun.Virtaviivaisten säätimien ja valkoisen, anodisoidun alumiinipaneelin ansiosta myös ulkonäkö on inspiroiva. Odotapa vain sitä, kun näet sen hehkuvan lavavaloissa!

Näe ääni

Edessä keskellä oleva informatiivinen näyttö näyttää lähtevän audio aaltomuodon sekä Motional Padin äänitetyn liikeradan. Yhdellä vilkaisulla näet saman tein, mitä kaikkien kompleksisimpienkin soundien sisällä tapahtuu.

Klassista koulutusta

GAIA 2 tukee Roland Model Expansion -laajennuksia, jotka uskollisesti toisintavat ikonisia syntikoita pitkän historiamme varrelta. Saat nopeasti vaihdettua sisäisen äänilähteen ja mallien kuten SH-101,* JUPITER-8 tai JUNO-106 yhdellä näppäimellä.Jokainen Model Expansion istuu täysin GAIA 2:n workflowhin. Saat uudelleenkuviteltua vintage-soundeja paneelin ohjaimilla ja kehitettyä uutta musiikkia sekvensseriä hyödyntäen.

*SH-101 Model Expansion -laajennus on valmiiksi tehdasasennettuna. Muita Model Expansion -laajennuksia saat hankittua Roland Cloudista.

SH-101 mukana

GAIA 2:n valmiiksi asennettu SH-101 Model Expansion -laajennus tekee monofonisesta legendasta polyfonisen, näin saat käyttöösi uusia ja mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Vuoden 1982 julkaisustaan lähtien pieni mutta mahtava SH-101 on ollut avainroolissa muovaamassa elektronista musiikkia ja on edelleen suosittu intuitiivisen käyttöliittymänsä ja päätäkääntävien soundiensa ansiosta.

Lataa tuoreita soundeja Roland Cloudista

Kirjaudu Roland Cloudiin ja vie GAIA 2 vieläkin pidemmälle lisäsoundeilla ja virtuaali-instrumenteilla. Model Expansion -laajennukset voivat hyödyntää kasvavaa Sound Pack -laajennusten valikoimaa. Ne ovat johtavien soundin tekijöiden ja tuottajien luomia joten musiikkisi pysyy aina ajankohtaisena.

Muokkaa valmiiksi asti

Moderni soundien tekeminen vaatii joustavaa ja monipuolista modulointia. GAIA 2:lla saat nopeasti ja intuitiivisesti rakennettua kompleksisia modulaatioreitityksiä. Aseta jopa neljä parametria kummallekin kahdesta LFO:sta, joiden varustukseen kuuluu niin klassisia kuin modernejakin aaltomuotoja sekä step-modulointi.Näin vaivaton parametriasettelu antaa sinun tehdä ideoista soundeja lähes saman tein.

Inspiraatiosekvenssi

GAIA 2:n vapaasti virtaavalla sekvensserillä saat helposti tallennettua inspiraatiosi ja tehtyä villeimmistäkin visioista totta.Äänitä reaaliajassa, syötä askelia ja editoi lennossa–kaikki tämä toistoa pysäyttämättä. Voit myös hyödyntää Random Pattern -ominaisuutta ja käynnistää luovan koneesi spontaanilla musikaalisella energialla.

Nuottitiedon lisäksi sekvensseri äänittää paneeliliikkeet kuten säädöt pitch- ja modulaatiopyörillä, säätimillä ja liu’uilla. Ulkoinen synkka toimii myös MIDI:n ja USB:n kautta, näin saat jouhevasti muutettua soundeja ja patterneja ollessasi synkassa rumpukoneen, audio-ohjelman tai toisen laitteen kanssa.

Efektit

GAIA 2 pitää sisällään klassisia Roland-efektejä, joilla viet sointiluomuksesi seuraavalle tasolle. Väritä, paranna ja väännä soundeja valtavalla MFX-tyyppien valikoimalla filltereistä, phasereista ja säröistä scatteriin, lo-fiin ja muihin. Lisää leveyttä ja syvyyttä erillisellä Chorus-osalla. Lisää sitten tilaa erilaisilla Reverb/Chorus-osan efekteillä, mukana on uusi Shimmer Reverb, joka tuo mihin tahansa soundiin tilavuutta ja uhkeaa harmonista sisältöä. Viimeisen silauksen lisäksi saat asetettua efektiparametreja LFO:lle tai Motional Padille ja saat reaaliaikaista mielenkiintoa ja liikettä.

Soundi liikkeessä

GAIA 2:n tehokas Motional Pad on dynaaminen ja ilmaisuvoimainen työkalu, joka saa staattiset soundit elämään. Saat asetettua lähes minkä tahansa syntikka- tai efektiparametrin eri kohtiin X/Y-akselia ja sitten morfattua niiden välillä liikutamalla sormea ohjauslevyllä. Voit myös äänittää liikkeet ja näin luoda kompleksisia, moduloituja muunnoksia, jotka soivat itsekseen.Monissa preseteissä on Motional Pad -asetukset valmiina tutkittavaksi tai kustomoitavaksi omiin tarpeisiisi.

Koskettimet ovat avainasemassa

37 täysikokoisen koskettimen ansiosta GAIA 2:lla soittaminen on rikasta ja palkitsevaa. Pitkä liikerata, tasapainotettu paino sekä aistikas tuntuma; tässä koskettimistossa on kaikki ne rakennustaidon elementit, joista Roland on kuuluisa.

Mukaan bileisiin

GAIA 2 tukee AIRA LINK:iä audio/MIDI-tiedon lähettämisessä yhteensopivalle Roland AIRA-laitteelle kuten MX-1 Mix Performer.Voit myös kytkeä USB-muistitikun ja varmuuskopioida ja palauttaa dataa tai kytkeä normaalin USB MIDI-ohjaimen laajennettua toimintaa varten.

Integroidu tietokoneiden ja mobiililaitteiden kanssa

Kytke tietokone, älypuhelin tai tabletti USB-C:llä ja käytä GAIA 2:a audio/MIDI interfacena audio-ohjelmien ja muiden musiikkisovellusten kanssa. Class compliant-kytkentä on plug-and-play, erillistä ajuria ei tarvita.

Roland Cloud Connect

GAIA 2 tukee Roland Cloud Connectia, lisävarusteena saatavaa järjestelmää Roland Cloud -sisällön hyödyntämiseen. Kytket vain kompaktin USB-adapterin ja voit kuunnella sisältöä ja ladata valikoimia soittimeen mobiililaitteesi sovellusta käyttäen. Roland Cloud Connect -hankinnan mukana tulee koko vuoden kestävä Pro-jäsenyys, jolla saat rajattoman käyttöoikeuden tuhansiin soundeihin, Model Expansion -laajennuksiin ja paljon muuhun.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROLAND GAIA 2”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *