415,00 

Ilmainen toimitus
Heti saatavilla (myymälästä, ja verkkokaupasta n. 1-2 arkipäivässä)
Tuotetunnus (SKU): GOKEYS3-MU Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

GO:KEYS 3 – Music Creation -kosketinsoitin

Vapauta sisäinen muusikkosi

Tehokas ja hauska instrumentti, jossa miellyttävä käyttöliittymä, Roland ZEN-Core -soundit, automaattisäestysominaisuuksia, oma tallennin ja muuta.

Onko musiikki intohimosi? GO:KEYS 3 tekee helpoksi matkan fanista aktiiviseksi musiikintekijäksi. Tämä hauska moderni kosketinsoitin avaa helpon uuden väylän musiikin tekemiseen, se rohkaisee sinua tutkimaan soundeja ja ideoita tässä ja nyt–et tarvitse aiempaa kokemusta. Kytket vain virran päälle, painat muutamaa kytkintä ja annat mielikuvituksen lentää. Ja kun kykysi karttuvat, syvemmät ominaisuudet antavat sinun matkata halujesi mukaan, niin pitkälle kuin kunnianhimosi halajaa.

Kun sinulla on GO:KEYS 3 käsiesi alla, sinulla on kaikki mitä tarvitset muuttaksesi musikaaliset unelmasi todeksi.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • 61 koskettimen koskettimisto, kosketusherkkyys monipuoliseen ilmaisuun
 • ZEN-Core -äänilähde; yli 1000 Roland-soundia, jotka ovat vaikuttaneet moderniin musiikkiin viiden vuosikymmenen ajan
 • Automaattisäestys, yli 200 valmista musiikkityyliä
 • Sointusekvensseri, käyttäjän muokattavuus sekä yli 300 soittovalmista preset:iä
 • Soita missä tahansa sisäänrakennettuja kaiuttimia hyödyntäen
 • Bluetooth audio/MIDI -tuki musiikin striimaamiseen ja kappaleiden tekemiseen
 • USB audio/MIDI interface tietokoneiden ja mobiililaitteiden musiikkisovellusten kanssa toimimiseen
 • Pedal hold -liitin
 • USB memory/WC-1 -liitin varmuuskopioita ja audiotiedostojen toistoa varten sekä WC-1-adapteri Roland Cloud Connect:ille
 • Roland Cloud Connect -tuella (lisävaruste) saat langattomasti selattua, kuunneltua ja ladattua Roland Cloud -sisältöä älypuhelimestasi
 • Väri: Midnight Blue

Tästä alkaa luovuus

Musiikin opiskelun ja opettelun ei tarvitse olla vaikeaa. GO:KEYS 3 kutsuu sinut tutkimaan joka käänteessä kannustaen sinua löytämään oman sisäisen luovan äänesi. Ystävällinen, interaktiivinen käyttöliittymä kannustaa löytämään ja spontaaneihin musikaalisiin hetkiin, myös ilman aiempaa soittokokemusta.

Ääni motivoi

Kuten monet huippusäveltäjät ovat sanoneet, usein tarvitaan vain yksi sävel ja inspiroiva soundi kokonaisen idean alkuunpanijaksi.GO:KEYS 3:ssa on yli 1000 soundia Rolandin historiallisesta kirjastosta, joka on motivoinut huippumuusikkoja ja artisteja kaikissa tyylilajeissa yli 50 vuoden ajan. Matkaa mahdollisuuksien universumin läpi ilmaisuvoimaisella 61 koskettimen koskettimistolla, akustisista pianoista ja orkesteri-instrumenteista moderneihin syntikoihin, kitaroihin, rumpuihin ja muihin.

Melodista taikaa

Kun olet löytänyt sinua puhuttelevan soundin, tee kokeita luomalla melodioita ja arpeggioita automaattisesti luodun taustan päälle.GO:KEYS 3 on täynnä valmiita sointukulkuja eri tyyleihin ja kaikki soivat valmiiden, immersiivisten äänitteiden tavoin. Voit myös tehdä omia sointusekvenssejä, löydät helposti suosikkikappaleittesi sointukulut verkosta tai siihen tarkoitetuilla sovelluksilla.

Sekoita ja yhdistä

Kun sointukulku soi loopissa, hae oma soitto- ja esiintymistyylisi remiksaamalla soundeja. Tee muutoksia neljää variaatiota hyödyntämällä. Jätä osia pois tai lisää niitä; rumpuja, bassoja ja säestyssointuja. Vaihda instrumentteja ja muuta fiilistä. Rakenna dynaamista energiaa prosessoimalla koko sointia filtteröimällä, lo-fi -soundeilla, biittiä viipaloimalla ja muilla korvaan tarttuvilla live-efekteillä.

Johda bändiä

Kun sointukulku on valmis, siirry edemmäs johtamalla virtuaalimuusikkojen yhtyettä. GO:KEYS 3:ssa on laaja valikoima dynaamisia säestyksiä, joita ohjaat yhdellä tai kahdella vasemman käden sormella. Improvisoi melodioita ja sooloja oikealla kädellä bändin seuratessa jokaista liikettä. Kudo mukaan hienostuneempia tekstuureita täysillä vasemman käden soinnuilla tekniikkasi parantuessa.

Äänitä ja jaa

Saat koska tahansa äänitettyä sen, mitä teet GO:KEYS 3:lla ja kuunneltua sitä. Analysoi ja täsmennä ideoitasi. Näytä kehitystäsi perheenjäsenille ja ystäville. Tai jaa taitosi maailmalle sosiaalisen median kanavissa.

Kompakti musiikkikumppani

Kannettava, “kaikki-yhdessä” mallinen GO:KEYS 3 kulkee mihin vain asunnossasi, näin voit nauttia musiikista täysipainoisesti. Oma stereoäänijärjestelmä tuottaa täyteläisen, miellyttävän äänen. Paristokäyttömahdollisuus tekee käyttöönotosta nopeaa ja helppoa.Ja kun haluat pitää soiton yksityisenä, kytke kuulokkeet, tai nappikuulokket ja nauti GO:KEYS 3:sta muita häiritsemättä.

Äänitä, striimaa ja luo musiikkiohjelmilla

Suosikkimusiikin kuunteleminen on hieno tapa inspiroitua seuraavaan sessioon. Toista kirjastosi kappaleita Bluetoothin kautta, tai USB-muistilta ja soita mukana. Vaimenna sitten lauluja center cancel-toiminnolla ja laula itse. GO:KEYS 3 tukee myös Bluetooth MIDI:ä ja audio/MIDI over USB:tä avaten oven tietokoneen tai mobiililaitteen musiikkisovellusten kanssa toimimiselle.

Laajenna ohjemistoasi Roland Cloudissa

Tarvitsetko lisää inspiraatiota? Roland Cloudista löydät koko ajan kasvavan valikoiman ensiluokkaisia soundeja ja jännittäviä uusia säetystyylejä tutkittavaksi. Lisävarusteena saatavalla langattomalla Roland Cloud Connect -sovittimella saat selattua, kuunneltua ja ladattua Roland Cloud -sisältöä älypuhelimellasi.

Kehita taitojasi – Melodics™

Kun olet valmis seuraavaan askeleeseen musikaalisella matkallasi, Melodics Essentials for Roland on täydellinen kumppani laajentamaan GO:KEYS-kokemustasi. Roland Cloudista erikoishintaan saatava Melodics-sovellus tekee oppimisesta hauskaa ja aktivoivaa hyödyntäen ainutlaatuista visuaalista lähetymistapaa musiikkiopinnoissa.

Tutustu perheeseen

Isoveljessään GO:KEYS 5:ssä on kaikki GO:KEYS 3:n ominaisuudet ja niiden lisäksi lisävälineitä, joilla saat vietyä musikaaliset ajatuksesi vieläkin pidemmälle. Siinä on tehokkaampi sisäinen äänijärjestelmä, mikrofonitulo lauluefekteineen sekä laajemmat liitännät musiikkilaitteiden ja erillisten äänijärjestelmien kanssa toimimiseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROLAND GO:KEYS 3 MIDNIGHT BLUE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *