Alkuperäinen hinta oli: 2 959,00 €.Nykyinen hinta on: 2 599,00 €.

Ilmainen toimitus
Keskusvarastossa (saatavilla n. 4-7 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): VAD307 Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

VAD307 V-Drums Acoustic Design – sointia ja näköä klubikokoisessa setissä

VAD307 on tarkoituksellisen kompakti setti, kuitenkaan sarjan selkeää V-Drums Acoustic Design -estetiikkaa sivuuttamatta. Normaalin V-Drums-setin kanssa saman verran lattiatilaa vievä VAD306 on ihanteellinen kotiin ja ahtaille lavoille. Vähemmän syvät rungot säästävät tilaa ja painavat vähemmän – soittopaikalta ne kuitenkin tuntuvat heti tutuilta kaikille rumpaleille. Tuplajalkaiset telineet tomikiinnittimineen ja symbaalipuomeineen täydentävät kattauksen ja omalta osaltaan tehostavat akustista teemaa. 

Päivitetyssä TD-17-modulissa on kaikki mitä voit toivoa, kun puhutaan akustisesta soinnista ja soitettavuudesta. Saat nyt enemmän preset-settejä, laajennetut efektit sekä Roland Cloud -tuen. VAD307:ssa on myös uudenlaiset ohuet crash- ja ride-symbaalit, joissa on luonnollinen tuntuma ja heiluriliike sekä huippuluokan telineet kovempaankin soittoon.

Perusominaisuudet:

  • Tilaa säästävä V-Drums Acoustic Design -setti, vähemmän syvät puiset rungot sekä päivitetyt, tuplajalkaiset kromatut telineet
  • Päivitetyssä TD-17-soundimodulissa on uusia settejä, laajennetut efektit, kompressio/kaikuosat sekä rikkaat, dynaamiset ja luonnolliset rumpusoundit
  • 12” PDA120LS-BK virveli, kaksi 10” PDA100L-BK räkkitomia, 12” PDA120L-BK räkkitomi ja 18” KD-180L-BK bassari, kromatut metalliosat sekä musta väritys
  • 12″ VH-10 V-Hi-Hat, luonnollinen liike, tarkka avoin/suljettu-luenta
  • Kaksi ohuen profiilin 12″ CY-12C-T crashia ja yksi 14″ CY-14R-T ride–ohuet profiilit luonnolliseen tuntumaan ja realistiseen liikkeeseen 
  • Selkeä käyttöliittymä, nopea ja helppo käyttöliittymä rumpusoundien valintaan ja muokkaamiseen 
  • Bluetooth® älypuhelimesta tai tabletista soivan musiikin mukana soittamiseen
  • Omia harjoitustoimintoja rumpujen soittotaidon kehittämiseen
  • Laajenna soundien, samplejen ja muun luovan sisällön valikoimaa Roland Cloudissa

Huom. bassorummun pedaali, virveliteline ja hi-hat -teline eivät sisälly hintaan.

Tehokas soundi ja realistinen ilmaisu

VAD307:n sydämenä toimii TD-17-moduli. Siitä löytyy laaja valikoima vintage ja moderneja rumpuja, symbaaleita ja perkussioita, jotka on kaikki samplattu erittäin yksityiskohtaisesti. Tallennettuina on kaikki mahdolliset lyöntivoimakkuudet ja kalvolyönnit. Rolandin ainutlaatuinen Prismatic Sound Modeling on yhdistetty näihin sampleihin ja näin saatu lopputulokseksi kompleksisia, realistisia sointialueita sekä saumattomia dynaamisia siirtymiä iskujen välillä. Tuloksena on elämys, joka ei vain kuulosta elävän akustiselta – se myös käyttäytyy akustisesti.

TD-17-soundimoduli: Päivitettynä ja tehostettuna

Uusimman päivityksen myötä TD-17-moduli on tehokkaampi kuin koskaan ennen. Valittavanasi on 70 monipuolista ammattirumpalien rakentamaa preset-settiä, mukana 10 aivan uutta settiä sekä 26 valmista samplea, joita voit käyttää myös omissa seteissäsi. Reverb- ja Kit Comp-efektit ovat myös uusina mukana sekä 11 MFX-tyyppiä lisää rumpusoundien muokkaamiseen. Roland Cloud -sisällön integroitu tuki antaa sinulle mahdollisuuden laajentaa soittokokemustasi kasvavalla soundien, samplejen ja V-Drums-artistien custom-settien valikoimalla.

Luo (ja rakenna) oma settisi

VAD307:n preset-setit ovat soittovalmiita, mutta on myös helppo sukeltaa syvemmälle ja rakentaa oma unelmasettisi. Voit pitää modulia valtavana, eri aikakausien rumpujen ja symbaalien varastona, josta saat yhdisteltyä soittimia miten päin tahansa. Vaihda kalvoja, muuta viritystä, lisää vaimennusta ja vaikka muuta virtuaalista tilaa, jossa soitat. Vie asiat vielä pidemmälle lataamalla omia sampleja ja yhdistelemällä niitä sisäisten instrumenttien kanssa; saat aikaan persoonallisia settejä, jotka ovat vain Sinun.

Suuremmat padit ja laajempi soittoalue

Akustiset rummut ovat yleensä suurempikokoisia kuin elektroniset rumpupadit. Jokaisen rummun koko parantaa soittokokemusta, ei pelkästään visuaalisesti vaan myös kapulatuntumaa ja fyysistä layoutia. VAD307:ssa on 12″ virveli ja lattiatomi, kaksi 10″ räkkitomia ja 18″ bassari. Niistä saat rakennettua luonnollisella tavalla laajan kattauksen, joka on miellyttävä soittaa. Myös rungot on tehty puusta ja näin saatu enemmän autenttista akustista fiilistä.

Akustisten rumpujen luonnollinen tuntuma 

Rolandin legendaarinen monen kerroksen, jännitykseltään säädettävä mesh-kalvo lisää merkittävästi autenttista soittotuntumaa, saat kapulan pompusta juuri sellaisen, mihin olet tottunut. Ja kun hautaat bassarin nuijan erityissuuniteltuun bassariin, liikutat ilmaa fyysisesti rungon sisällä luoden ílmanpainetta ja vastusta, joka tuntuu huomattavan samanlaiselta kuin akustisessa bassarissa.

Matalat rungot, syvempää soittoa

Vaikka VAD307:n tomi- ja bassarirungot eivät tilan ja painon säästämiseksi ole niin syviä, niiden soitettavuudesta ei todellakaan ole tingitty. Jokaisessa rummussa on juuri niihin tarkoitetut sensorit, jotka on rakennettu niin, että vaste on luonnollinen ja tuntuma ensiluokkainen varsin pienessä koossa.

Ohuemmat, matalan profiilin symbaalit

VAD307:n symbaaleissa on aiempia sukupolvia matalampi profiili, niiden liike on luonnollisempi ja kapulatuntuma parempi. Symbaalin sointi saadaan katkaistua yksinkertaisesti sen reunasta tarttumalla–aivan kuten akustisen pellin. 14″ CY-14R-T ridessa on kolmen alueen triggaus, saat omat soundit reunaan, kylkeen ja kupuun.

Kromatut rumputelineet tuplajaloin 

Se, miten rummut ja symbaalit ripustetaan, ei ole pelkästään klassisen näyttävää – se myös vaikuttaa soittofiilikseen. Tomipadit asetetaan samoihin telineisiin kuin akustiset tomit – ne tuntuvat näin juuri oikeanlaisilta, kun niitä lyödään. Jokaisessa telineessä on tuplajalat, ne ovat siis todella vakaat ja niitä on helppo säätää haluttuun kulmaan.

Bluetooth audio-striimaus

Sisäänrakennetun Bluetoothin ansiosta saat langattomasti striimattua audiota älypuhelimelta tai läppäriltä moduliin–se on ihanteellista kuulokkeista soivan musiikin mukana soittamiseen. Soita suosikkiraitojesi ja -yhtyeitten mukana tai miksaa YouTube-oppitunti setin soundin oheen. Saat myös äänitettyä omaa soittoasi, taustalla tai ilman, kuullaksesi mitä asioita pitää parantaa.

Oma rumpuopettaja aina valmiina

Coach-tila tukee päivittäistä harjoitteluasi, mukana on myös edistymisen seuranta, se tekee oppimisesta tehokasta ja palkitsevaa. Soita erilaisia lämmittelyjä, kehitä grooven, tempon ja ajoituksen tuntumaasi ja paranna kestävyyttäsi. Saat kaikesta arvion, joka valaisee kehittymistäsi ja motivoi sinua parempaan.

Nopeuta kehittymistäsi Melodics for V-Drums:in avulla

Melodics™ for V-Drums—ilmaisessa macOS- ja Windows-sovelluksessa—on kuratoitu valikoima rumpuoppitunteja, joilla saat kehitettyä rytmin ja ajoituksen tuntumaa ja parannettua lihasmuistia.  Tilaajilla on pääsy ensiluokkaiseen lisäsisältöön; käytössäsi on yli 70 oppituntia ja lisää tulee joka viikko.

Lataa lisäsettejä Roland Cloudista

Et ole riippuvainen pelkästään TD-17-modulin preset seteistä. Tutustu Roland Cloudin koko ajan kasvavaan artistisettien valikoimaan, mukana on signatuurikattauksia ammattirumpaleilta kuten Anika Nilles, Craig Blundell, Kaz Rodriguez ja muut. Kun sinulla on ilmainen Roland Cloud -tili, saat ladattua settejä, joista pidät ja voit saman tein soittaa niillä.

Lisää tietoa: https://www.roland.com/fi/products/vad307/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROLAND VAD307”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *