3 399,00 

Ilmainen toimitus
Saatavilla n. 4 - 7 päivässä
Tuotetunnus (SKU): TD-27KV2 Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

TD-27KV2 V-Drums Series 2

Äänitä. Harjoittele. Lepää. Toista.

Kun tarvitset ilmeikkään rumpusetin äänityksiin ja harjoituksiin, TD-27KV2 on oiva valinta. Kaikin puolin reilun kokoiset padit antavat tilaa tehdä olon mukavaksi setin takana. Myös huomattavan luonnollinen ja sanalla sanoen paras ilmaisu; sen saat ainoastaan Rolandin ainutlaatuisilla digitaalisillä virveli-, hihat- ja ride-padeilla. Kaikki on kytketty päivitettyyn TD-27-moduliin; siinä on uusia preset-settejä, efektejä ja prosessointimahdollisuuksia, jotka perustuvat samaan teknologiaan, joka on käytössä huippumalli TD-50X:ssä. Harjoittele kappaleita langattoman Bluetooth® audion avulla. Äänitä jopa 28 kanavaa audiota yhden USB-kaapelin kautta ja vie sitten soundisi tien päälle hyödyntäen erillisiä audiolähtöjä. Olipa kyseessä sitten harjoitukset, äänitykset tai keikat, rumpalin elämä on kiireistä–joten valitse setti, joka pystyy kaikkeen.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Ensiluokkainen V-Drums-setti, huippuluokan soundi
 • Päivitetty TD-27-äänimoduli parannetuin ominaisuuksin, huippumalli TD-50X:stä polveutuva Prismatic Sound Modeling
 • 75 soittovalmista preset-settiä, mukana 10 täysin uutta settiä sekä valikoima uusia sampleja
 • 14” digitaalinen virveli, 14″ digitaalinen hihat sekä 18” ride-symbaali, joissa suuren resoluution usean sensorin triggaus; vertaansa vailla olevaa dynamiikkaa ja tarkasti iskuja paikantavaa luentaa
 • Uudet, ohuet CY-12C-T ja CY-14C-T -crash-symbaalit
 • Suurikokoiset padit ja ohuen profiilin symbaalit tuottavat akustisen kaltaisen soittokokemuksen
 • Soita rumpuja erilaisissa hyperrealistisissa tiloissa PureAcoustic Ambience -teknologian siivittämänä
 • Parannetut kerrostus- ja transienttitoiminnot sekä tuki rinnakkaiskompressoinnille
 • Päivitetty modulin käyttöliittymä; entistä nopeampaa soundin valintaa ja rumpujen muokkausta
 • Käytä omia WAV-sampleja SD-kortilta
 • Stereo mix-lähtö sekä kaksi vapaasti ohjattavaa lähtöä yksittäisten rumpujen ohjaamiseen PA-mikserille
 • Integroitu 28 kanavan USB Audio Interface ammattitason tietokoneella tehtävään musiikintuotantoon
 • Kolme lisätriggerituloa helppoon setin laajentamiseen
 • Sisäänrakennettu Bluetooth älypuhelimesta tai läppäristä soivan musiikin mukana soittamiseen
 • Omia harjoitustoimintoja rumpujen soittotaidon kehittämiseen
 • Laajenna soundien, samplejen ja muiden luovien sisältöjen valikoimaasi Roland Cloudissa

Huom. bassorummun pedaali, virveliteline ja hi-hat -teline eivät sisälly hintaan.

SOITA ISOSTI

Ensiluokkaista soitettavuutta suurilla padeilla ja digitaalisella triggauksella

TD-27KV2:n avaran asettelun ja suurten, mukavien padien ansiosta kaikki normaalit akustisten rumpujen soittotekniikat ovat käytettävissäsi ilman kompromisseja. Kuuluisat mesh-kalvomme sekä uudenlaiset ohuet symbaalit tuovat tuntuman ja vasteen, jotka ovat sekä tuttuja että tyydyttäviä. Rolandin edistyksellisen digitaalipaditeknologian sekä TD-27 nopean prosessoinnin ansiosta saat rajoittamattomasti värejä ja nyansseja irti virvelistä, hihatista ja ridestä–minkä tahansa setin ilmaisuvoimaisimmista elementeistä.

14” Digitaalinen virveli

PD-140DS digitaalinen virvelipadi toimii yhteistyössä TD-27:n nopean prosessoinnin kanssa tuoden käyttöösi erittäin ilmaisuvoimaisen virvelin. Kolmen kerroksen mesh-kalvo normaalikokoisessa 14” rungossa ja luonnollinen rebound sekä tuntuma tekevät olosta saman tien kotoisan. Usean elementin luentajärjestelmä lukee soittoasi padin eri kohdista; kalvo-, rimshot- ja kanttitekniikat luetaan kaikki välittömästi reaaliajassa–ilman, että modulin asetuksia tarvitsee vaihtaa.

14″ Digitaalinen hihat

VH-14D on yksinkertaisesti paras elektroninen hihat; siinä on voittamatonta lyöntiherkkyyttä, sointivariaatioita sekä avoimen/suljetun soundin resoluutiota. 14″ ylä/alapeltiyhdistelmä asentuu normaaliin akustisen setin hihat-telineeseen, tuloksena autenttinen ulkomuoto ja tuntuma. Soittodynamiikat, kapulatekniikat sekä jalka-artikulaatiot saadaan kaikki välitettyä täydellisen yksityiskohtaisesti korkean resoluution luentajärjestelmän ja salamannopean moduliprosessoinnin ansiosta.

18” Digitaalinen ride-symbaali

CY-18DR antaa rajattomat sointivärit ride-soittoosi. Reunasta kupuun, jokainen artikulaatio, niiden dynamiikat ja vasteet luetaan erittäin yksityiskohtaisesti. Soittotekniikat kuten symbaalipaisutukset tai hiljaiset kupulyönnit toistuvat täysin, voit myös sammuttaa symbaalin soimasta koskettamalla sormella peltiä tai kupua.

Ohuet crash-symbaalit

TD-27KV2:ssa on ohuen profiilin V-symbaalit V-Drums Acoustic Design -sarjasta, ne liikkuvat luonnollisemmin soittaessa. Aivan kuin akustisissa symbaaleissa, voit ottaa niiden reunasta kiinni ja sammuttaa soinnin sekä saada erilaisia sointivärejä riippuen soitatko kylkeä vai reunaa.

Autenttista bassarituntumaa–ilman suurta ääntä

Mukavan tuhdissa bassarissa on yleensä mukavan tuhti äänenvoimakkuus. Joskus se on juuri sitä, mitä tarvitaankin, mutta perheesi tai naapurisi voivat olla asiasta eri mieltä. KD-10 bassaripadi vaimentaa suuren osan äänestä kumipäällisen ja erityistyynyn ansiosta säilyttäen silti tyydyttävän tömäyksen nuijan hautautuessa bassarin kalvoon.  Se on yhteensopiva kaikkien normaalien single- ja tuplapedaalien kanssa.

HUIPPUMALLIN SOINTI

Maksimaalista ilmaisua Prismatic Sound Modeling:in avulla

Rolandin Prismatic Sound Modeling:in tukemana–saman kuin huippumalli TD-50X:ssä–TD-27 tuottaa rikkaan, dynaamisen soittokokemuksen joka inspiroi sinut uppoutumaan musiikkiin. Yhdistäen huippuluokan studioissa äänitettyjä sampleja sekä edistynyttä, kahden vuosikymmenen aikana kehitettyä käyttäytymismallinnusta saat uskomattomia rumpusoundeja–ne vastaavat soittoon kuten akustiset instrumentit. Laajalla studioluokan prosessointityökalujen valikoimalla saat muokattua soundin täydelliseksi.

Tunne Prismatic-soundi

Rolandin Prismatic Sound Modeling -teknologia tuo mukanaan ennen kokemattoman elektronisten rumpujen soittokokemuksen. Aloitamme huolella valituista aitojen rumpujen ja perkussiosoittimien sampleista, jotka on tallennettu huippusoittajien toimesta johtavissa studioissa. Seuraavaksi herätämme nämä staattiset samplet eloon edistyksellisellä mallinnuksella, joka luo uudelleen jokaisen samplen välisen akustisen käyttäytymisen. Tuloksena on tyydyttävä, todelta tuntuva soittokokemus.

Täynnä rumpusoundeja oleva varasto käytössäsi 

Päivitetyssä ja parannellussa TD-27-modulissa on 75 huippurumpalien kanssa yhteistyössä kehitettyä preset-settiä. Tutustu 10 kokonaan uuteen settiin sekä alkuperäisen TD-27:n kolmen suosituimman setin parannettuihin versioihin. Lisäkokoelma uusia sampleja on myös tarjolla, saat kerrostettua ja yhdistettyä niitä preset- tai omiin setteihin.   

Lataa lisää rumpusoundeja Roland Cloudista

Jos kaipaat vielä lisäsettejä ja perkussiota, TD-27 tukee nyt Roland Cloud -sisältöä. Laajenna vaihtoehtojasi koko ajan kasvavalla soundien, samplejen ja V-Drums-artistien kerman custom-settien valikoimalla. Liity ilmaiseksi Roland Cloudiin, tutustu uutuuksiin ja laajenna repertuaariasi jo tänään. 

Löydä oma rumpusoundisi

Akustisissa rummuissa teet oman soundisi kalvotyyppiä vaihtamalla, viritystä säätämällä, vaimentamalla, säätämällä virvelin maton kireyttä, vaihtamalla bassarin nuijaa ja niin edelleen. Voit tehdä saman TD-27 modulilla, sen napakoilla ohjaimilla ja intuitiivisilla muokkaustyökaluilla. Modulin kerrostamisominaisuuksia on myös parannettu, paksujen hybridisoundien luominen on entistä helpompaa. Muokkaukset tallentuvat automaattisesti, joten voit aina keskittyä pääasiaan eli soittamiseen.

Lue sampleja ja tee soitosta täydellistä 

Joihinkin kappaleisiin tarvitaan juuri oikeita soundeja. TD-27-modulilla saat luettua ja trigattua omia yksittäisiä rumpusampleja tai tuotua mukaan audiolooppeja, sekvenssejä ja muuta. Vieläkin parempaa tulee, kun yhdistät luettuja sampleja TD-27:n omiin soundeihin ja rakennat minkä tahansa haluamasi setin.

EDISTYKSELLISTÄ LIITETTÄVYYTTÄ

Helppo tapa harjoitella ja äänittää

Tarjoamalla laajan valikoiman liittimiä TD-27KV2 varmistaa, että homma toimii niin keikoilla kuin äänityksissäkin. Useat lähdöt ja kuulokemonitorointi antavat parempaa äänen hallintaa lavalla. Sisäänrakennetun USB audio/MIDI interfacen avulla ammattiluokan moniraitaäänitysten tekeminen on helppoa.

Striimaa kappaleita ja taustoja langattomasti 

TD-27:lla saat vietyä soittoasi pidemmälle soittamalla suosikkibändiesi mukana–omasi mukaanlukien. Striimaa kappaleita ja taustoja langattomasti TD-27 modulin kautta älypuhelimesi Bluetooth audio-yhteyden avulla. Saat myös äänitettyä omaa soittoasi, taustalla tai ilman, kuullaksesi mitä asioita pitää parantaa.

Monikanavaista rumpuäänitystä–yhtä kaapelia käyttäen

Studiossa modulin USB audio interface tekee helpoksi tietokoneen käytön musiikin teossa. Käytössäsi on jopa 28 audiokanavaa yhdellä kaapelilla. MIDI toimii myös USB:n ja varsinaisten MIDI-liittimien kautta, voit tahdistaa muita MIDI-laitteita ja trigata tietokoneohjelman soundeja.

Jaa musiikkiasi helposti sisäisellä äänityksellä

TD-27-modulilla saat helposti äänitettyä rumpujen soittoasi koska tahansa–taustojen kanssa tai ilman–ilman tietokonetta tai erillistä tallenninta. Se on upea keino pysyä flowssa ja tallentaa ideat nopeasti. Saat myös kuunneltua soittoasi jälkeenpäin ja arvioitua, tarvitsetko lisäharjoitusta ennen keikkaa. Tai mitä jos lähetät rumpuäänityksesi SD-kortille ja jaat sen bändikaverien kanssa seuraavaa demoa silmällä pitäen.

Jaa soundi useisiin eri lähtöihin

TD-27-modulissa on stereolähtö koko setille sekä kaksi erillistä lähtöä erikseen prosessointia varten. Ei siis ole mikään ongelma, kun tulet keikalle tai studioon ja miksaaja tai äänittäjä haluaa bassarin ykköskanavaan, virvelin kakkoskanavaan ja koko muun setin stereona. Stereo aux-tulon ansiosta saat kytkettyä monitorisyötön ja kuunneltua sitä settisoundin mukana–klikkiraita mukaan lukien–kuulokkeista.

OIKEAT TYÖKALUT OIKEAAN TYÖHÖN

Ota rummunsoittosi hallintaasi

Oli kyseessä sitten kotitreenit, kasaus keikalla tai omien vaatimustesi mukaisen setin rakentaminen, TD-27KV2:ssa on kaikki työkalut, joita tarvitset hallitaksesi tilannetta.

Ohjausta istuimelta

Joillain keikoilla olet ilman keikkamiksaajaa. Silloin rumputuolilla istuessasi olet silti tilanteen herra ja pystyt auttamaan muuta bändiä settisi hyvällä balanssilla ja soundilla. TD-27-modulin intuitiivinen käyttöliittymä auttaa sinua säätämään nopeasti kokonaisäänenvoimakkuutta, yksittäisten rumpujen tasoja sekä efektejä suoraan soittopaikaltasi. Kaikki ovat tyytyväisiä–erityisesti yleisö.

Laajenna settiäsi (ja potentiaaliasi)

Kun käytät TD-27KV2:a, et ole sidottu yhdenlaiseen settiin. Kun haluat laajentaa settiäsi, modulin kolme lisätriggerituloa tekevät Roland-padien lisäämisen yksinkertaiseksi–ja saat vielä enemmän luovaa tulivoimaa. 

Oma rumpuopettaja aina valmiina

Coach-tila tukee päivittäistä harjoitteluasi, mukana on myös edistymisen seuranta, se tekee oppimisesta tehokasta ja palkitsevaa. Soita erilaisia lämmittelyjä, kehitä grooven, tempon ja ajoituksen tuntumaasi ja paranna kestävyyttäsi. Saat kaikesta arvion, joka valaisee kehittymistäsi ja motivoi sinua parempaan.

Nopeuta kehittymistäsi Melodics for V-Drums:in avulla

Melodics™ for V-Drums—ilmaisessa macOS- ja Windows-sovelluksessa—on kuratoitu valikoima rumpuoppitunteja, joilla saat kehitettyä rytmin ja ajoituksen tuntumaa ja parannettua lihasmuistia.  Tilaajilla on pääsy ensiluokkaiseen lisäsisältöön, jossa on yli 70 oppituntia ja lisää tulee joka viikko.

Lisää tietoa: https://www.roland.com/fi/products/td-27kv2/

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROLAND TD-27KV2”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *