Alkuperäinen hinta oli: 3 777,00 €.Nykyinen hinta on: 3 699,00 €.

Ilmainen toimitus
Keskusvarastossa (saatavilla n. 4-7 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): VAD504 Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

VAD504 V-Drums Acoustic Design – käytännöllinen setti, täysikokoiset puiset rungot 

Kun tarvitset täysikokoisen akustisen setin läsnäoloa ja loistokkuutta lavalla–mutta elektronisten rumpujen käytännöllisyyttä ja kontrollia–VAD504 on täydellinen ratkaisu. Tässä ensiluokkaisessa “yksi-ylös, yksi-alas”-setissä on puiset, syvyydeltään ja halkaisijaltaan täysikokoiset rungot. Rungot on päällystetty tyylikkäästi ja ripustettu tuplavahvistettuihin kromitelineisiin. Rolandin edistynyt sensoriteknologia ja dynaaminen TD-27-rumpumoduli tuottavat asiaan kuuluvaa soundia ja vastetta varmistaen, että jokainen isku, ghost-lyönti, roll ja paisutus soi ja välittyy uskomattoman tarkasti.

Aiempaan VAD503 perustuva VAD504 lisää mukaan digitaalisen hihatin vieläkin parempaa ilmaisua varten sekä huippumalli VAD706 periytyvät raskaan sarjan symbaalitelineet. TD-27-moduli on myös päivitetty, saat uusia settejä ja sampleja, laajennetuja prosessointimahdollisuuksia, Roland Cloud-tuen ja muuta.  

Perusominaisuudet:

 • Neliosainen V-Drums Acoustic Design -setti, täysikokoiset puiset rungot sekä parannetut tuplajalkaiset kromatut telineet
 • Päivitetty TD-27-äänimoduli parannetuin ominaisuuksin, huippumalli TD-50X:stä polveutuva Prismatic Sound Modeling
 • 14” PD-140DS digitaalinen virveli, 12″ VH-14D digitaalinen hihat sekä 18” CY-18DR digitaalinen ride-symbaali, joissa suuren resoluution usean sensorin triggaus; vertaansa vailla olevaa dynamiikkaa ja tarkasti iskuja paikantavaa luentaa 
 • 10″ PDA100-MS räkkitomi, 14” PDA140F-MS lattiatomi ja 20” KD-200-MS bassari, erityisrakennetut kromatut metalliosat sekä Midnight Sparkle-väritys
 • 14″ CY-14C-T ohuen profiilin crash
 • Soita rumpuja inspiroivissa tiloissa PureAcoustic Ambience -teknologian siivittämänä
 • Selkeä käyttöliittymä, nopeat ja helpot rumpusoundien valinnat ja editointi 
 • Käytä omia WAV-sampleja SD-kortilta
 • Stereo mix-lähtö sekä kaksi vapaasti ohjattavaa lähtöä yksittäisten rumpujen ohjaamiseen PA:han
 • Integroitu 28 kanavan USB Audio Interface käyttöön audio-ohjelmien kanssa
 • Kolme lisätriggerituloa helppoon setin laajentamiseen
 • Bluetooth® rumpujen soittamiseen älypuhelimesta tai tabletista soivan musiikin mukana
 • Omia harjoitustoimintoja rumpujen soittotaidon kehittämiseen
 • Laajenna soundien, samplejen ja muun luovan sisällön valikoimaa Roland Cloudissa

Huom. bassorummun pedaali, virveliteline ja hi-hat -teline eivät sisälly hintaan.

Huom. bassorummun pedaali, virveliteline ja hi-hat -teline eivät sisälly hintaan.

Akustisen setin soittokokemus

Vaikuttava ulkonäkö, tuttu muoto ja asettelu sekä laadukkaan akustisen setin inspiroiva soitettavuus tekevät VAD504:llä soittamisesta tuttua ja viihtyisää kenelle tahansa rumpalille. Setissä on 14″ metallivirveli sekä 10″ räkkitomi, 14″ lattiatomi ja 20″ bassari, jotka on rakennettu täyssyviin puisiin runkoihin, ja näin on saatu lisää autenttisuutta sekä aitoa akustista soittofiilistä. Symbaalikattaukseen kuuluu 14″ V-Hi-Hat, 14″ crash (ohut ja tekstuuripinnoitettu) sekä 18″ ride, tuloksena on erinomaista soitettavuutta ja luonnollinen ulkomuoto lavalla.

Digitaalinen virveli, ride ja hihat

Rolandin uraa uurtava digitaalinen paditeknologia on selkeä loikka eteenpäin elektronisten rumpujen saralla; saat vertaansa vailla olevan syvyyden ja ulottuvuuden kapuloittesi alle. Tarkat virveli-, ride- ja hihat-padien multisensorit toimivat täydessä yhteisymmärryksessä TD-27-modulin kanssa lukien jokaisen nyanssin uskomattoman suurella tarkkuudella. Salamannopean luennan ansiosta voit soittaa luonnollisesti käyttäen kaikkia normaaleja tekniikoita kuten pellin sammuttamisen sormella tai fiiliksen mukaan kalvolyönneistä rimshotteihin tai kantti-iskuihin vaihtaminen virvelillä. VH-14D nostaa elektronisen hihatin soittamisen uusii korkeuksiin tarjoten voittamatonta lyöntiherkkyyttä, sointivariaatioita sekä avoimen/suljetun soundin resoluutiota.

Akustisten rumpujen luonnollinen tuntuma

Rolandin legendaarinen monen kerroksen, jännitykseltään säädettävä mesh-kalvo lisää merkittävästi autenttista soittotuntumaa, saat kapulan pompusta juuri sellaisen mihin olet tottunut. Ja kun hautaat bassarin nuijan erityissuuniteltuun bassariin, liikutat ilmaa fyysisesti rungon sisällä luoden ílmanpainetta ja vastusta, joka tuntuu huomattavan samanlaiselta kuin akustisessa bassarissa.

Anna Prismatic Sound Modelingin viedä sinut syvemmälle

Huippumalli TD-50X:stä polveutuva TD-27-äänimoduli on täynnä rumpuja, jotka elävät ja hengittävät kuin akustiset instrumentit. Aloitamme samplaamalla hienoimmat rummut, perkussiot ja symbaalit – sekä vintage että modernit – maailmanluokan äänitysstudioissa. Sampleihin tehdään sen jälkeen Rolandin ainutlaatuinen Prismatic Sound Modeling, näin ne saadaan eloon käyttäytymismallinnuksella, jota on kehitetty yli kaksi vuosikymmentä. Joka kerran rumpua tai symbaalia lyödessäsi et ainoastaan triggaa äänitettyä soundia – soitat kokonaista instrumenttia, joka vastaa kaikilla tavoin akustista vastinettaan. Käytössäsi on ennenkokematon sointialue.

TD-27 -moduli: Enemmän soundeja, enemmän tehoa

Päivitetyssä TD-27-modulissa on 75 preset settiä, joista 10 on täysin uusia. Kolme suosituinta settiä alkuperäisestä julkaisusta on päivitetty. Uusia sisäisiä sampleja, joita voit käyttää yhdessä preset settien kanssa tai omissa kattauksissasi. Kerrostaminen on laajempaa kuin aiemmin, rinnakkaiskompressio-mahdollisuudet sekä transienttien muokkaukset antavat entistä paremmat mahdollisuudet kontrolloida soundia. Modulin käyttöliittymää on myös päivitetty, soundien tekeminen käy entistä vauhdikkaammin. Modulin integroitu Roland Cloud -sisällön tuki antaa sinulle mahdollisuuden laajentaa soittokokemustasi kasvavalla soundien, samplejen ja V-Drums-artistien custom-settien valikoimalla.

Luo (ja rakenna) oma settisi

Akustisissa rummuissa teet oman soundisi kalvotyyppiä vaihtamalla, viritystä säätämällä, vaimentamalla, säätämällä virvelin maton kireyttä, vaihtamalla bassarin nuijaa ja niin edelleen. Kaikki tämä onnistuu myös TD-27-modulissa, saat muokattua kustomoituja settejä jokaiseen tilanteeseen. Valitse padi lyömällä sitä ja säädä sen jälkeen soundia halutun kaltaiseksi käteen sopivilla säätimillä ja intuitiivisilla editointityökaluilla. Muokkaukset tallentuvat automaattisesti, joten voit aina keskittyä soittamiseen. Voit myös ladata omia samplejasi ja kerrostaa niitä sisäisten soundien kanssa ja näin tehdä seteistä vielä enemmän omiasi.

Kromatut rumputelineet tuplajaloin

VAD504:ssä on samat raskaan sarjan telineet kuin huippumalli VAD706:ssa tuoden muassaan huippuluokan toimivuutta sekä aitoa akustista tunnelmaa. Tomipadit asetetaan samoihin telineisiin kuin akustiset tomit – ne tuntuvat näin juuri oikean laisilta, kun niitä lyödään. Uudet ohuet V-Symbaalit myös kiinnittyvät telineisiin erityisellä sovituskappaleella, saat luonnollisen akustistyylisen “heilurin” ja kapulatuntuman soittaessa. Jokaisessa telineessä on tuplajalat, ne ovat siis todella vakaat ja niitä on helppo säätää haluttuun kulmaan.

Monipuolisia soundin prosessointivahtoehtoja

PureAcoustic Ambience -teknologian avulla saat luotua uskomattoman luonnollisen tilaäänikentän soitettaessa. Mene syvemmälle ja säädä yksittäisten rumpujen mikkejä ja stereo overhead-mikkejä, aivan kuten akustista rumpua mikitettäessä. Monipuoliset omat multiefektit ja miksausvalmiudet antavat käyttöösi täysikokoisen studiokonsolin tehon; voit säätää transientteja, parametrisiä EQ:ita, kompressoreita, kaikuja, viiveitä ja muita halusi mukaan.

Monipuolista kytkettävyyttä lavalle ja studioon

VAD504:ssä on fantastinen soundi livenä tai studiossa, monet liitäntämähdollisuudet takaavat sen. TD-27-modulissa on stereolähtö koko setille sekä kaksi erillistä lähtöä, joista voit lähettää bassarin, virvelin ja muita soundeja mikseriin erikseen prosessoitaviksi. Studiossa modulin USB audio interface tekee helpoksi tietokoneen käytön musiikin teossa. Käytössäsi on jopa 28 audiokanavaa yhdellä kaapelilla. MIDI toimii myös USB:n ja omien liittimien kautta, voit tahdistaa muita MIDI-laitteita ja trigata tietokoneohjelman soundeja.

Setin laajentaminen on helppoa

Kun käytät VAD504:ää, et ole sidottu yhdenlaiseen settiin. Käyttämällä TD-27:n kolmea lisätriggerituloa, saat helposti lisättyä tomi- ja symbaalipadeja arsenaalisi laajennukseksi. Tai saatat haluta maksimaalista iskua tuplabassarisetillä. Mitä ajatteletkaan, lisätriggeritulot ovat avain ihanteelliseen rumpusettiisi.

Bluetooth Audio-striimaus

Sisäänrakennetun Bluetoothin ansiosta saat langattomasti striimattua audiota älypuhelimelta tai läppäriltä moduliin, näin saat helposti soitettua kuulokkeista soivan musiikin mukana. Soita suosikkiraitojesi ja -yhtyeitten mukana tai miksaa YouTube-oppitunti setin soundin oheen. Saat myös äänitettyä omaa soittoasi–taustalla tai ilman; kuulet, missä asioita pitää parantaa.

Oma rumpuopettaja aina valmiina

Coach-tila tukee päivittäistä harjoitteluasi, mukana on myös edistymisen seuranta, se tekee oppimisesta tehokasta ja palkitsevaa. Soita erilaisia lämmittelyjä, kehitä grooven, tempon ja ajoituksen tuntumaasi ja paranna kestävyyttäsi. Saat kaikesta arvion, joka valaisee kehittymistäsi ja motivoi sinua parempaan.

Nopeuta kehittymistäsi Melodics for V-Drums:in avulla

Melodics™ for V-Drums—ilmaisessa macOS- ja Windows-sovelluksessa—on kuratoitu valikoima rumpuoppitunteja, joilla saat kehitettyä rytmin ja ajoituksen tuntumaa ja parannettua lihasmuistia.  Tilaajilla on pääsy ensiluokkaiseen lisäsisältöön, jossa on yli 70 oppituntia ja lisää tulee joka viikko.

Lisää tietoa: https://www.roland.com/fi/products/vad504/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROLAND VAD504”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *