5 499,00 

Ilmainen toimitus
Kysy saatavuus

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): TD-50K2 Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

TD-50K2 V-Drums – äärimmäinen soittokokemus pienempiin tiloihin

Tilaa säästävä V-Drums-setti, jossa TD-50X Prismatic Sound Modeling -äänimoduli sekä edistyneet digitaaliset virveli-, ride- ja hihat-padit.

Rolandin ilmaisuvoimaisimmilla soundeilla ladattu ja parhaalla soiton luentateknologialla varustettu TD-50K2 antaa huippuluokan toimivuutta pienemmässä koossa. Mullistavat digitaalivirveli, -ride sekä -hihat tuovat erittäin yksityiskohtaista soitettavuutta setin kolmelle nyanssirikkaimmalle osalle, täysikokoiset soittopinnat puolestaan maksimoivat soittomukavuuden. Uuden sukupolven TD-50X-moduli tuottaa vertaansa vailla olevaa sointia, tuntumaa ja vastetta; sen monipuoliset muokkaustoiminnot antavat sinun personoida soundiasi mielin määrin ja ammattitason liitettävyys takaa toiminnan kaikissa tilanteissa. Kompaktit tomi- ja bassaripadit minimoivat tilantarpeen soitettavuutta uhraamatta. Tämä setti on erinomainen valinta kotisoittoon, pienille lavoille sekä minne tahansa, missä tila on kortilla.

 • Huippuluokan tilaa säästävä elektroninen rumpusetti, jossa Rolandin edistyneimmät V-Drums-innovaatiot
 • Seuraavan sukupolven TD-50X-äänimoduli, jossa Prismatic Sound Modeling- sekä PureAcoustic Ambience-teknologiat
 • 14″ PD-140DS digitaalinen virveli, 18″ CY-18DR digitaalinen ride-symbaali, sekä uusi 14″ VH-14D digitaalinen hi-hat; kaikissa parhaan soittokokemuksen tuottava korkean resoluution multisensoritriggaus
 • KD-140 bassaripadi sekä kolme PDX-100 tomipadia
 • 14″ CY-14C-T sekä 16″ CY-16C-T crash-symbaalipadit, joissa 40 % aiempia V-symbaaleja ohuempi muoto ja täten suurempi joustavuus ja heiluriliike
 • Yli 900 ensiluokkaista soundia, monia uusia bassareita, virveleitä, hihateja, tomeja sekä symbaaleja
 • Soittovalmiita legendaarisiin ja nykyaikaisiin rumpusettisoundeihin perustuvia presetejä viritettyinä täyteen, iskevään ja dynaamiseen sointiin
 • Käytännöllinen käyttöliittymä, jossa omat napit ja liukusäätimet rumpusoundien valintaan, muokkaukseen sekä miksaamiseen
 • Massiivinen valikoima studioluokan efektejä, mukana EQ:ita, kompressoreita, kaikuja, multi-efektejä ja muita
 • XLR-päälähtö stereona sekä kahdeksan erillistä TRS-lähtöä, joista saat balansoidut syötöt PA:han
 • Integroitu 32 kanavan USB Audio/MIDI Interface ammattitason tietokoneella tehtyihin musiikkituotantoihin
 • Neljä analogista lisätriggerituloa helppoon setin laajentamiseen
 • Mix-tulo rumpujen soittamiseen älypuhelimesta tai tabletista soivan musiikin mukana
 • Käytä omia WAV-sampleja SD-kortilta
 • Omia harjoitustoimintoja rumpujen soittotaidon kehittämiseen
 • Kompakti MDS-Grand 2 Rumputeline

Prismatic Sound Modeling: Tunne ero

TD-50X:n Prismatic Sound Modeling saa elektronisen rumpujen soiton elämään tavalla, johon muut järjestelmät eivät kykene. Maailmanluokan studiossa äänitetyt monen kerroksen samplet yhdistyvät hienostuneisiin, yli kahden vuosikymmenen aikana hiotuneisiin käyttäytymismallinnustekniikoihin. Prismasta – joka muuttaa yhden valonsäteen kaikiksi spektrin väreiksi – innoituksensa saanut vallankumouksellinen lähestymistapamme tuottaa rajattoman määrän sointivärejä jokaisella kapulan iskulla. Ensimmäistä atakkia seuraa rikkaiden yläsävelten kompleksinen sarja samalla tavoin kuin akustisia rumpuja ja symbaaleita soitettaessa. Voit tuntea, kuinka soundi muuttuu reagoiden soittoosi luoden tuon maagisen, interaktiivisen siteen, joka upottaa sinut täysin hetkeen ja sen tunteeseen. Hienovaraisista ghost-iskuista ja yksityiskohtaisista artikuloinneista äänekkäimpiin ja intensiivisimpiin iskuihin; rumpujen soitollasi ei ole rajoja TD-50X:ää käyttäessäsi.

Rolandin digitaalipadit: Vallankumous elektronisessa rumpujen soitossa

Digitaalisen paditeknologian läpimurtomme hyödyntää täysin Prismatic Sound Modelin -teknologian mahdollistaman valtavan luovan potentiaalin. Virveli-, ride- ja hihat-padien monen sensorin luenta toimii TD-50X-modulin salamannopean prosessoinnin kanssa käsi kädessä tuoden autenttiset akustiset nyanssit ja yksityiskohdat näiden setin ydinosasten käyttöön. Kaikki soittotekniikkasi tulkitaan täydellisesti, vaikkapa kevyt kosketus pellin soinnin sammuttamiseksi tai vaihtaminen halusi mukaan kalvosta rimshoteihin ja kanttiin virvelisoitossa. Uusi VH-14D täydentää kokemuksen tarjoten kosketusherkkyyttä, sointivariaatioita sekä elektronisissa haitsuissa aiemmin saavuttamatonta avoimen/suljetun soundin resoluutiota.

Autenttiset mesh-kalvot

TD-50K2:ssa on Rolandin kuuluisat monen kerroksen mesh-kalvot, kolmikerroksinen virvelissä ja kaksikerroksiset tomeissa. Saat luonnollisen kapulatuntuman ja pompun, tuloksena erittäin tyydyttävä tuntuma ja vaste. Saat säädettyä kalvojen jännitystä rumpuavaimella mieltymyksesi mukaan aivan akustisten rumpujen tapaan. Koska mesh-kalvomme tuottavat erittäin vähän akustista ääntä, on TD-50K2 täydellinen sekä hiljaisiin harjoittelusessioihin kuulokkeilla että live-tilanteisiin, joissa tarvitaan täydellistä äänenvoimakkuuden hallintaa lavalla.

Säästä tilaa ilman kompromisseja

TD-50K2 on ihanteellinen ratkaisu, kun haluat parasta V-Drums-laatua pienemmässä mittakaavassa. Saat kaikki huippumalli TD-50KV2:n avainkomponenetit; TD-50X-modulin sekä digitaaliset virveli-, ride- ja hihat-padit. Kolmella 10″ tomipadilla sekä KD-140 bassarilla saavutat täydellisen tasapainon pienemmän koon ja autenttisen soitettavuuden välillä. 14″ ja 16″ crash-symbaalipadit puolestaan tarjoavat suuren läpimitan soittopintojen sekä ohuiden profiilien mukanaan tuoman luonnollisen soittofiiliksen ja heiluriliikkeen. MDS-Grand 2-teline on sekä virtaviivainen että kestävä ja siinä on tarpeeksi tilaa, jos koskaan haluat päivittää täysikokoiseen V-Drums-bassariin kuten KD-180 tai KD-220.

Välitöntä iloa

Kuvittele mielessäsi akustinen setti, joka on mikitetty, prosessoitu ja miksattu maailmanluokan studiossa – sen saat, kun valitset presetin TD-50X:stä. Huippurumpalien ja miksaajien kanssa yhteistyössä kehitetyt, inspiroivat setit tuovat sopivan setin mihin tahansa tyyliin näppäimen painalluksella, traditionaalisesta jazzista täyden tuuttauksen metalliin.

Tee soundista omasi

Siirryttäessä presetien tuolle puolen antaa TD-50X muokata asetuksia joka tasolla – aivan kuin akustisessa setissä. Tee nopeita säätöjä vireeseen ja vaimennukseen tai sukella syvälle ja rakenna setti alusta alkaen valitsemalla rungon syvyydet, rumpukalvojen tyypit, symbaalien ominaisuudet ja paljon muuta. Aseta sitten setti haluamaasi tilaan käyttämällä PureAcoustic Ambience -toimintoa, sinulla on täysi kontrolli huoneen tyyppiin, kaiuntaan, stereokuvan leveyteen ja muihin parametreihin.

Studio sormenpäissäsi

Kun olet säätänyt settisi yksityiskohdat, säädä sen sointi täydellisesti miksausvalmiiksi TD-50X:n vaikuttavalla ammattistudiotyökalujen valikoimalla. Säädä setin eri elementtien mikkiasetuksia ja etsi sitten soundi kohdalleen säätämällä EQ:ita, kompressoreita ja muuta prosessointia. Avaruutta ja väriä saat laajasta laadukkaiden kaikujen ja multiefektien valikoimasta.

Miksaa valmiiksi muilla laitteilla

Elektronisilla rummuilla soitettaessa soundien muokkaaminen erilaisilla ulkoisilla laitteilla on tärkeää. TD-50X:ssä on kymmenen vapaasti käytettävää lähtöä, joista voit lähettää eri rumpujen signaaleja miksaajalle tarpeen mukaan, efektien kanssa tai ilman. Etupaneelin liukujen avulla saat helposti säädettyä balanssia lavalta käsin, kun teet soundisi itse. TD-50X toimii erinomaisesti myös tietokoneella musiikkia tehtäessä, saat lähetettyä 32 samanaikaista kanavaa digitaaliaudiota sekä MIDI:ä USB:n kautta ensiluokkaisin tuloksin.

Henkilökohtainen harjoittelupartnerisi

TD-50X:ssä on valikoima harjoitteluominaisuuksia, jotka tekevät jokaisesta sessiosta hauskan ja palkitsevan. Paranna ajoituksiasi metronomin ja Coach-tilan harjoitusten avulla tai vain jammaile älypuhelimesta tai kannettavasta soivan musiikin mukana. Voit äänittää soittoasi modulin tallentimeen ja saat arvioitua sitä koska tahansa, voit myös viedä audion ulos modulista (taustan kanssa tai ilman) ja jakaa sitä. Voit laajentaa harjoittelua edelleen ilmaisen Melodics™-sovelluksen avulla. Mukana on 40 oppituntia sekä tilaamalla rajattomasti lisää, kun haluat enemmän.

Huom. bassorummun (tupla)pedaali, virveliteline ja hi-hat -teline eivät sisälly hintaan!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROLAND TD-50K2”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.